ReBa (Real.Bitcoinauto) - Earn Bitcoin, BNB, Kue | Bsc pertanian ngahasilkeun

ReBa mangrupa token aksés ka sadaya jasa tina proyék Real.BitcoinAuto sarta nawarkeun pikeun earning cryptocurrencies (Bitcoin, BNB, BUSD, Kue) dina Binance Smart Chain. 
Kéngingkeun ganjaran anu langkung ageung dina ReBa, Bitcoin, BUSD sareng Kue sareng Galaxy Yield Farm.
parentah
Token Stake ReBa dina Spasi Autofarm sareng kéngingkeun BNB, ReBa, Bitcoin, Kue.
Buka
Meunang tokens ReBa berharga dina bingo paling berehan ti proyék Real.Bitcoinauto. Tiket Peunteun Kagiatan Sadia
Meunang ReBa
Mésér sareng ngajual barang digital nganggo token ReBa di Digi Shop
Ka toko
Kéngingkeun token ReBa ku ngalengkepan rupa-rupa pancén tina aktip dina jaringan sosial dugi ka nyiptakeun kontén unik
ReBa Gawé
Dagang jeung earn kalawan ReBaswap.finance bursa desentralisasi
deui
Ngaiklan dina jaringan ReBa.Adsense, pasang topik anyar dina forum, komunikasi sareng pangguna sanés sareng kéngingkeun bonus kagiatan
+ Bonus pendaptaran ReBa
saméméhna
Teras

Inpo token

Simbol: Reba

ngaran: Real.Bitcoinauto

Jenis TokenBEP-20 (Binance Smart Chain)

Total & Max suplai: 27,000,000 ReBa

Pangalihan Suplai: 12,075,000 ReBa

Muka konci salajengna 21 / 03 / 2022

Minting & Proxy:  Henteu ✅

Kontrak:

21/03/2022 - muka konci 3,980,000 ReBa 
21/11/2022 - muka konci 3,980,000 ReBa
21/03/2023 - muka konci 1,990,000 ReBa
21/11/2023 - muka konci 1,990,000 ReBa
21/03/2024 - muka konci 995,000 ReBa
21/11/2024 - muka konci 995,000 ReBa
21/03/2025 - muka konci 497,500 ReBa
21/11/2025 - muka konci 497,500 ReBa
 
Total Nilai Konci = $ 17.56K
Sakuliah sadaya LP jeung Staking on Galaxy Ladang & Spasi Autofarm

Ilubiung dina pools liquidity on DEX ReBaSwap sarta PancakeSwap - earn ReBa, Bitcoin, BUSD, jajan.

  1. Pencét "Buka konci dompét"
  2. Sambungkeun sareng dompét sareng BSC (metamask, dompét amanah, dompét pertandingan, jsb.)
  3. Klik "Approve", mastikeun urus
  4. Kami ngantosan "persetujuan" transaksi.
  5. Pencét Deposit pikeun ngirim token pikeun pertanian
  6. Antosan bari anjeun ladang token ganjaran (giveaway langsung dimimitian)
  7. Pencét "Panen" sareng kéngingkeun ganjaran crypto langsung 

parentah lengkep pikeun ReBa Galaxy Ladang

  • A ganjaran ditagihkeun unggal detik
  • cryptocurrency earned sarta deposit bisa ditarik iraha wae
  • Jumlah ganjaran disebarkeun merata gumantung kana babagi tina staking di kolam renang nu
  • Apr bisa robah jadi robah liquidity tegalan
  • pools ganjaran anu périodik kaeusi, gumantung kana jumlah deposit
  • Prosésna lengkep desentralisasi sareng aset ditangtayungan ku kontrak pinter.
  • Anjeun tiasa pariksa kasadiaan pangmayaran, tingali wincik kontrak pinter jeung balik kana investasi dina tab Apr.

Earn ReBa ku staking tokens ReBa.

hirup tegalan: taya 
Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan 64%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(1 ReBa)

dinten 10.17%1700.0000 ReBa ($ 1.70)
poé 71.22%12,200.0000 ReBa ($ 12.20)
poé 305.22%52,200.0000 ReBa ($ 52.20)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
89%890,000.0000 ReBa ($ 890.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
▫️ Stake: ReBa
▫️ Jumlah Staked: $ 2.38K

Earn Bitcoin (BEP20) pikeun staking ReBa. Langkung seueur ngeunaan BTCB

hirup tegalan: taya 

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan 47%

PeriodeuROIGanjaran Bitcoin pikeun $ 1000
(1 ReBa)

dinten 10.13%0.000037 BTC ($ 1.30)
poé 70.91%0.000258 BTC ($ 9.10)
poé 303.90%0.001106 BTC ($ 39.00)
365 poé (APR)61%0.017295 BTC ($ 610.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: Bitcoin (BEP20)
▫️ Stake: ReBa
▫️ Jumlah Staked: $ 0.84K

Earn BUSD stablecoin pikeun staking ReBa. 

hirup tegalan: taya 

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan 

PeriodeuROIGanjaran BUSD pikeun $ 1000
(1 ReBa)

dinten 10.10%1.00 BUSD ($ 1.00)
poé 70.70%7.00 BUSD ($ 7.00)
poé 303.00%30.00 BUSD ($ 30.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
44%440.00 BUSD ($ 440.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: BUSD
▫️ Stake: ReBa
▫️ Jumlah Staked: $ 1.43K

Earn WBNB pikeun staking token ReBa. 

hirup tegalan: taya 

1 WBNB = 1 BNB (ngarobah kana ReBaswap)

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan

PeriodeuROI$ 1000 WBNB Ganjaran
(1 ReBa)

dinten 10.11%0.0029 BNB ($ 1.10)
poé 70.77%0.0206 BNB ($ 7.70)
poé 303.30%0.0885 BNB ($ 33.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
49%1.3136 BNB ($ 490.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin. 
▫️ Kéngingkeun: WBNB
▫️ Stake: ReBa
▫️ Jumlah Staked: $ 0.96K
Kéngingkeun ReBa jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa + BNB dina ReBaSwap.
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Kéngingkeun ReBa-BNB dina ReBaSwap (Kéngingkeun Token Cake LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Jajan-LP
($ 1.195)
625.08380.001623

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 44%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(836.95844 Kue-LP)

dinten 10.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
poé 70.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
poé 303.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 1.89K
Kéngingkeun Bitcoin jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa + BNB dina ReBaSwap.
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Kéngingkeun ReBa-BNB dina ReBaSwap (Kéngingkeun Token Cake LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Jajan-LP
($ 1.195)
625.08380.001623

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) 40%

PeriodeuROIGanjaran Bitcoin pikeun $ 1000
(836.95844 Kue-LP)

dinten 10.11%0.000031 BTC ($ 1.10)
poé 70.77%0.000218 BTC ($ 7.70)
poé 303.30%0.000936 BTC ($ 33.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
49%0.013893 BTC ($ 490.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: Bitcoin (BEP20)
▫️ Stake: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 1.48K
Kéngingkeun ReBa jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa + BTCB on ReBaSwap.
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)


Meunang ReBa-BTCB (Kéngingkeun Token Kue LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)
 RebaBTC-BEP20
1 Jajan-LP
($ 11.71)
6 076.77220.000166


Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 62%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(85.39772 Kue-LP)

dinten 10.17%1,700.00 ReBa ($ 1.70)
poé 71.19%11,900.00 ReBa ($ 11.90)
poé 305.10%51,000.00 ReBa ($ 51.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
86%860,000.00 ReBa ($ 860.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 1.65K
Kéngingkeun WBNB jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa + BTCB on ReBaSwap.
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.

1 WBNB = 1 BNB (ngarobah kana ReBaswap)

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)


Meunang ReBa-BTCB (Kéngingkeun Token Kue LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Jajan-LP
($ 11.71)
6 076.77220.000166


Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 113%

PeriodeuROI$ 1000 WBNB Ganjaran
(85.39772 Kue-LP)

dinten 10.31%0.0084 BNB ($ 3.10)
poé 72.17%0.0590 BNB ($ 21.70)
poé 309.30%0.2527 BNB ($ 93.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
209%5.6780 BNB ($ 2,090.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: WBNB
▫️ Stake: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 0.28K
Kéngingkeun ReBa jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa + BUSD dina ReBaSwap
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.
 
Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Meunang ReBa-BUSD dina ReBaSwap (Kéngingkeun Token Cake LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)

 RebaBUSD
1 Jajan-LP
($ 0.063)
32.03240.031549

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 44%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(15 806.34486 Kue-LP)

dinten 10.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
poé 70.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
poé 303.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Tunduk kana reinvestment sakali sapoé.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 2.10K
Kéngingkeun ReBa jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan BNB + BTCB on ReBaSwap.
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.
 
Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Kéngingkeun BNB-BTCB dina ReBaSwap (Kéngingkeun Token Kue LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)
 
 
 BTC-BEP20BNB
1 Jajan-LP
($ 7178.43)
0.10299.751063

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 11%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(0.13931 Kue-LP)

dinten 10.03%300.00 ReBa ($ 0.30)
poé 70.21%2,100.00 ReBa ($ 2.10)
poé 300.90%9,000.00 ReBa ($ 9.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
12%120,000.00 ReBa ($ 120.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
▫️ Stake: BTCB-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 0.95K

Kéngingkeun Bitcoin jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan Reba + BNB.

hirup tegalan: taya 

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Kéngingkeun ReBa-BNB dina PancakeSwap (Kéngingkeun Token Kue LP pikeun likuiditas dina PancakeSwap)

 RebaBNB
1 Jajan-LP
($ 1.23)
643.76450.001677

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (teu kaasup ganjaran LP) 88%

PeriodeuROIGanjaran Bitcoin pikeun $ 1000
(810.00807 Kue-LP)

dinten 10.24%0.000068 BTC ($ 2.40)
poé 71.68%0.000476 BTC ($ 16.80)
poé 307.20%0.002041 BTC ($ 72.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
140%0.039693 BTC ($ 1,400.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: Bitcoin (BEP20)
Elementor #408 Stake: ReBa-BNB LP (Pancake)
▫️ Jumlah Staked: $ 0.98K

Kéngingkeun Pancake jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan ReBa+BUSD.

hirup tegalan: taya 

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Meunang ReBa-BUSD (Kéngingkeun Cake LP pikeun likuiditas dina PancakeSwap)

 RebaBUSD
1 Jajan-LP
($ 0.064)
32.79320.0320

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (teu kaasup ganjaran LP) 62%

PeriodeuROIGanjaran Pancake pikeun $ 1000
(15 583.57418 Kue-LP)

dinten 10.17%0.2168 Kue ($ 1.70)
poé 71.19%1.5174 Kue ($ 11.90)
poé 305.10%6.5033 Kue ($ 51.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
86%109.6631 Kue ($ 860.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Earn: Kue
Elementor #408 Stake: ReBa-BUSD LP (Pancake)
▫️ Jumlah Staked: $ 0.89K

Kéngingkeun BUSD sareng 0,17% tina komisi dagang pikeun nyayogikeun likuiditas kana pasangan ReBa + Bitcoin.

hirup tegalan: taya 

Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Meunang ReBa-BTCB (Kéngingkeun Cake LP pikeun likuiditas dina PancakeSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Jajan-LP
($ 11.93)
6 135.14030.0001691

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (teu kaasup ganjaran LP) 88%

PeriodeuROIGanjaran BUSD pikeun $ 1000
(83.83218 Kue-LP)

dinten 10.24%2.40 BUSD ($ 2.40)
poé 71.68%16.80 BUSD ($ 16.80)
poé 307.20%72.00 BUSD ($ 72.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
140%1,400.00 BUSD ($ 1,400.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: BUSD
Elementor #408 Stake: ReBa-BTCB LP (Pancake)
▫️ Jumlah Staked: $ 1.16K
Kéngingkeun ReBa jeung 0,17% tina komisi dagang pikeun nyadiakeun liquidity ka pasangan BNB + BUSD dina ReBaSwap .
 
Ladang dibuka dugi ka 25/02/2022
Dina periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi ka kontrak DEX anyar bakal dilakukeun sareng peternakan anu sami bakal disayogikeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun marios deadline pikeun tungtung tegalan kalayan béwara wajib, tetep katala.
 
Témbongkeun kontrak (detil kontrak)

Kéngingkeun BNB-BUSD dina ReBaSwap (Kéngingkeun Token Kue LP pikeun Likuiditas dina ReBaSwap)
 
 
 BUSDBNB
1 Jajan-LP
($ 38.58)
19.14910.052401

Balik deui kana investasi

Tingkat bunga taunan (kaasup ganjaran LP) = 44%

PeriodeuROIGanjaran ReBa pikeun $ 1000
(25.92286 Kue-LP)

dinten 10.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
poé 70.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
poé 303.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dinten (APY)
* tunduk kana reinvestment poean
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diitung dumasar kana ongkos ayeuna.
  • Sadaya inohong anu perkiraan, disadiakeun pikeun genah anjeun wungkul, sarta dina no way ngagambarkeun kauntungan dijamin.
▫️ Kéngingkeun: ReBa
Elementor #408 Stake: BNB-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Jumlah Staked: $ 0.27K

meunang prestasi
meunang prestasi
ru