ReBa (Real.Bitcoinauto) - Fito Bitcoin, BNB, Tortë | Bujqësia e rendimentit Bsc

ReBa është një shenjë aksesi në të gjitha shërbimet e projektit Real.BitcoinAuto dhe oferta për të fituar kriptovaluta (Bitcoin, BNB, BUSD, Cake) në Zinxhirin Smart Binance. 
Fitoni shpërblime të shtuara në ReBa, Bitcoin, BUSD dhe Cake me Galaxy Yield Farm.
Udhëzim
Vendosni argumentet ReBa në Space Autofarm dhe fitoni BNB, ReBa, Bitcoin, Cake.
Shkoj
Fitoni argumente të vlefshme ReBa në bingon më bujare nga projekti Real.Bitcoinauto. Ofrohen bileta për vlerësimin e aktivitetit
Fito ReBa
Bleni dhe shisni mallra dixhitale me tokenat ReBa në Digi Shop
Ne dyqan
Fitoni argumentet ReBa duke kryer detyra të ndryshme nga të qenit aktiv në rrjetet sociale deri te krijimi i përmbajtjes unike
Puna ReBa
Tregtoni dhe fitoni me shkëmbimin e decentralizuar të ReBaswap.finance
më shumë
Reklamoni në rrjetin ReBa.Adsense, postoni tema të reja në forum, komunikoni me përdoruesit e tjerë dhe merrni bonuse për aktivitetin
+ bonuset e regjistrimit të ReBa
I mëparshëm
Tjetër

Informacioni i shenjës

Simboli: Reba

Emri: Real.Bitcoinauto

Lloji i TokenitBEP-20 (Zinxhiri i zgjuar i Binance)

Furnizimi total dhe maksimal: 27,000,000 XNUMX XNUMX ReBa

Furnizimi qarkullues: 12,075,000 XNUMX XNUMX ReBa

Shkyçja e radhës 21 / 03 / 2022

Prerje dhe përfaqësues:  Jo ✅

Kontrata:

21 - zhbllokoni 03 ReBa 
21 - zhbllokoni 11 ReBa
21 - zhbllokoni 03 ReBa
21 - zhbllokoni 11 ReBa
21 - zhbllokoni 03 ReBa
21 - zhbllokoni 11 ReBa
21 - zhbllokoni 03 ReBa
21 - zhbllokoni 11 ReBa
 
Vlera totale e kyçur = 17.56 mijë dollarë
Në të gjitha LP-të dhe Staking në Galaxy Farm & Space Autofarm

Merrni pjesë në grupet e likuiditetit në DEX ReBaSwap dhe PancakeSwap - fitoni ReBa, Bitcoin, BUSD, Cake.

 1. Klikoni "Zhbllokoni portofolin"
 2. Lidhu me një portofol me BSC (metamask, portofol besimi, portofol ndeshjesh, etj.)
 3. Klikoni "Aprovo", konfirmoni transaksionin
 4. Jemi në pritje të “miratimit” të transaksioneve.
 5. Klikoni Depozitë për të dërguar argumente për bujqësi
 6. Prisni ndërkohë që fermoni argumentet e shpërblimit (dhurata fillon menjëherë)
 7. Kliko "Harvest" dhe merr shpërblim të menjëhershëm kripto 

Udhëzime të hollësishme për ReBa Galaxy Farm

 • Një shpërblim paguhet çdo sekondë
 • Kriptomonedha e fituar dhe depozita mund të tërhiqen në çdo kohë
 • Shuma e shpërblimit shpërndahet në mënyrë të barabartë në varësi të pjesës së aksioneve në grup
 • APR mund të ndryshojë ndërsa likuiditeti i fermës ndryshon
 • Pishinat e shpërblimit mbushen periodikisht, në varësi të sasisë së depozitave
 • Procesi është plotësisht i decentralizuar dhe asetet mbrohen nga kontrata inteligjente.
 • Mund të kontrolloni disponueshmërinë e pagesave, të shihni detajet e kontratave inteligjente dhe kthimin e investimit në skedën APR.

Fitoni ReBa për vendosjen e argumenteve ReBa.

Jeta në fermë: e pakufizuar 
Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit 64%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(1 ReBa)

Ditë 10.17%1700.0000 ReBa (1.70 dollarë)
Ditë 71.22%12,200.0000 ReBa (12.20 dollarë)
Ditë 305.22%52,200.0000 ReBa (52.20 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
89%890,000.0000 ReBa (890.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
▫️ Aksioni: ReBa
▫️ Totali i aksioneve: 2.38 mijë dollarë

Fitoni Bitcoin (BEP20) për vendosjen e ReBa. Më shumë rreth BTCB

Jeta në fermë: e pakufizuar 

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit 47%

periudhëRoiShpërblime Bitcoin për 1000 dollarë
(1 ReBa)

Ditë 10.13%0.000037 BTC (1.30 dollarë)
Ditë 70.91%0.000258 BTC (9.10 dollarë)
Ditë 303.90%0.001106 BTC (39.00 dollarë)
365 ditë (Prill)61%0.017294 BTC (610.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: Bitcoin (BEP20)
▫️ Aksioni: ReBa
▫️ Totali i aksioneve: 0.84 mijë dollarë

Fitoni stabilcoin BUSD për vendosjen e ReBa. 

Jeta në fermë: e pakufizuar 

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit 

periudhëRoiShpërblime BUSD për 1000 dollarë
(1 ReBa)

Ditë 10.10%1.00 BUSD (1.00 dollarë)
Ditë 70.70%7.00 BUSD (7.00 dollarë)
Ditë 303.00%30.00 BUSD (30.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
44%440.00 BUSD (440.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fito: BUSD
▫️ Aksioni: ReBa
▫️ Totali i aksioneve: 1.43 mijë dollarë

Fito WBNB për vendosjen e argumenteve ReBa. 

Jeta në fermë: e pakufizuar 

1 WBNB = 1 BNB (konvertohet në ReBaswap)

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit

periudhëRoi1000 dollarë Shpërblime WBNB
(1 ReBa)

Ditë 10.11%0.0029 BNB (1.10 dollarë)
Ditë 70.77%0.0206 BNB (7.70 dollarë)
Ditë 303.30%0.0885 BNB (33.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
49%1.3136 BNB (490.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar. 
▫️ Fitimi: WBNB
▫️ Aksioni: ReBa
▫️ Totali i aksioneve: 0.96 mijë dollarë
Fito ReBa dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + BNB në ReBaSwap.
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr ReBa-BNB në ReBaSwap (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Tortë-LP
($ 1.194)
625.08380.001623

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 44%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(837.58374 Tortë-LP)

Ditë 10.12%1,200.00 ReBa (1.20 dollarë)
Ditë 70.84%8,400.00 ReBa (8.40 dollarë)
Ditë 303.60%36,000.00 ReBa (36.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
55%550,000.00 ReBa (550.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
▫️ Aksionet: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 1.89 mijë dollarë
Fito Bitcoin dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + BNB në ReBaSwap.
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr ReBa-BNB në ReBaSwap (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Tortë-LP
($ 1.194)
625.08380.001623

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) 40%

periudhëRoiShpërblime Bitcoin për 1000 dollarë
(837.58374 Tortë-LP)

Ditë 10.11%0.000031 BTC (1.10 dollarë)
Ditë 70.77%0.000218 BTC (7.70 dollarë)
Ditë 303.30%0.000936 BTC (33.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
49%0.013892 BTC (490.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: Bitcoin (BEP20)
▫️ Aksionet: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 1.48 mijë dollarë
Fito ReBa dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + BTCB në ReBaSwap.
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)


Merrni ReBa-BTCB (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)
 RebaBTC-BEP20
1 Tortë-LP
($ 11.71)
6 076.77220.000166


Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 62%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(85.39341 Tortë-LP)

Ditë 10.17%1,700.00 ReBa (1.70 dollarë)
Ditë 71.19%11,900.00 ReBa (11.90 dollarë)
Ditë 305.10%51,000.00 ReBa (51.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
86%860,000.00 ReBa (860.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
▫️ Aksionet: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 1.65 mijë dollarë
Fito WBNB dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + BTCB në ReBaSwap.
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.

1 WBNB = 1 BNB (konvertohet në ReBaswap)

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)


Merrni ReBa-BTCB (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Tortë-LP
($ 11.71)
6 076.77220.000166


Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 113%

periudhëRoi1000 dollarë Shpërblime WBNB
(85.39341 Tortë-LP)

Ditë 10.31%0.0084 BNB (3.10 dollarë)
Ditë 72.17%0.0590 BNB (21.70 dollarë)
Ditë 309.30%0.2528 BNB (93.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
209%5.6823 BNB (2,090.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: WBNB
▫️ Aksionet: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 0.28 mijë dollarë
Fito ReBa dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + BUSD në ReBaSwap
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.
 
Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr ReBa-BUSD në ReBaSwap (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)

 RebaBUSD
1 Tortë-LP
($ 0.063)
32.03240.031549

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 44%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(15 824.97908 Tortë-LP)

Ditë 10.12%1,200.00 ReBa (1.20 dollarë)
Ditë 70.84%8,400.00 ReBa (8.40 dollarë)
Ditë 303.60%36,000.00 ReBa (36.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
55%550,000.00 ReBa (550.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • I nënshtrohet riinvestimit një herë në ditë.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
▫️ Aksionet: ReBa-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 2.10 mijë dollarë
Fito ReBa dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin BNB + BTCB në ReBaSwap.
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.
 
Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merrni BNB-BTCB në ReBaSwap (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)
 
 
 BTC-BEP20BNB
1 Tortë-LP
($ 7173.07)
0.10299.751063

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 11%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(0.13941 Tortë-LP)

Ditë 10.03%300.00 ReBa (0.30 dollarë)
Ditë 70.21%2,100.00 ReBa (2.10 dollarë)
Ditë 300.90%9,000.00 ReBa (9.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
12%120,000.00 ReBa (120.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
▫️ Aksionet: BTCB-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 0.95 mijë dollarë

Fito Bitcoin dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin Reba + BNB.

Jeta në fermë: e pakufizuar 

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr ReBa-BNB në PancakeSwap (Merr Tokens Cake LP për likuiditet në PancakeSwap)

 RebaBNB
1 Tortë-LP
($ 1.23)
643.76450.001677

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) 88%

periudhëRoiShpërblime Bitcoin për 1000 dollarë
(810.61324 Tortë-LP)

Ditë 10.24%0.000068 BTC (2.40 dollarë)
Ditë 71.68%0.000476 BTC (16.80 dollarë)
Ditë 307.20%0.002041 BTC (72.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
140%0.039691 BTC (1,400.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: Bitcoin (BEP20)
Elementor #408 Aksionet: ReBa-BNB LP (petull)
▫️ Totali i aksioneve: 0.98 mijë dollarë

Fito Pancake dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa+BUSD.

Jeta në fermë: e pakufizuar 

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr ReBa-BUSD (Merr Cake LP për likuiditet në PancakeSwap)

 RebaBUSD
1 Tortë-LP
($ 0.064)
32.79320.0320

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) 62%

periudhëRoiShpërblime për petullat për 1000 dollarë
(15 601.94578 Tortë-LP)

Ditë 10.17%0.2185 Tortë (1.70 dollarë)
Ditë 71.19%1.5298 Tortë (11.90 dollarë)
Ditë 305.10%6.5564 Tortë (51.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
86%110.5597 Tortë (860.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: Tortë
Elementor #408 Aksioni: ReBa-BUSD LP (petull)
▫️ Totali i aksioneve: 0.89 mijë dollarë

Fitoni BUSD dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin ReBa + Bitcoin.

Jeta në fermë: e pakufizuar 

Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merrni ReBa-BTCB (Merr Cake LP për likuiditet në PancakeSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Tortë-LP
($ 11.93)
6 135.14030.0001691

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) 88%

periudhëRoiShpërblime BUSD për 1000 dollarë
(83.82795 Tortë-LP)

Ditë 10.24%2.40 BUSD (2.40 dollarë)
Ditë 71.68%16.80 BUSD (16.80 dollarë)
Ditë 307.20%72.00 BUSD (72.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
140%1,400.00 BUSD (1,400.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fito: BUSD
Elementor #408 Aksionet: ReBa-BTCB LP (petull)
▫️ Totali i aksioneve: 1.16 mijë dollarë
Fito ReBa dhe 0,17% të komisionit të tregtimit për sigurimin e likuiditetit për çiftin BNB + BUSD në ReBaSwap .
 
Ferma është e hapur deri më 25/02/2022
Në periudhën 20 -02 do të bëhet kalimi në kontrata të reja DEX dhe do të sigurohen ferma të ngjashme. Është e mundur të rishikohet data e skadencës së fermës me njoftim të detyrueshëm, qëndroni të sintonizuar.
 
Shikoni kontratën (detajet e kontratës)

Merr BNB-BUSD në ReBaSwap (Merrni Tokens Cake LP për likuiditet në ReBaSwap)
 
 
 BUSDBNB
1 Tortë-LP
($ 38.55)
19.14910.052401

Kthehen në investime

Norma vjetore e interesit (pa përfshirë shpërblimet LP) = 44%

periudhëRoiShpërblime ReBa për 1000 dollarë
(25.94222 Tortë-LP)

Ditë 10.12%1,200.00 ReBa (1.20 dollarë)
Ditë 70.84%8,400.00 ReBa (8.40 dollarë)
Ditë 303.60%36,000.00 ReBa (36.00 dollarë)
365 ditë (APY)
* subjekt i riinvestimit ditor
55%550,000.00 ReBa (550.00 dollarë)

 • Llogaritur në bazë të tarifave aktuale.
 • Të gjitha shifrat janë të përafërta, të ofruara vetëm për lehtësinë tuaj dhe në asnjë mënyrë nuk përfaqësojnë një fitim të garantuar.
▫️ Fitimi: ReBa
Elementor #408 Aksionet: BNB-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Totali i aksioneve: 0.27 mijë dollarë

mori një arritje
mori një arritje
ru