ReBa (Real.Bitcoinauto) - Заработете Bitcoin, BNB, торта | Bsc принос земјоделство

ReBa е токен за пристап до сите услуги на проектот Real.BitcoinAuto и понуди за заработка криптовалути (Bitcoin, BNB, BUSD, Cake) на Binance Smart Chain. 
Заработете зголемени награди во ReBa, Bitcoin, BUSD и Cake со Galaxy Yield Farm.
Настава
Уделете ReBa токени на Space Autofarm и заработете BNB, ReBa, Bitcoin, Cake.
оди
Освојте вредни ReBa токени во најдарежливото бинго од проектот Real.Bitcoinauto. Достапни билети за оцена на активност
Победи ReBa
Купувајте и продавајте дигитални стоки со ReBa токени во Digi Shop
До продавницата
Заработете ReBa токени со завршување на различни задачи од активното работење на социјалните мрежи до создавање уникатна содржина
ReBa Work
Тргувајте и заработете со ReBaswap.finance децентрализирана размена
Повеќе
Рекламирајте на мрежата ReBa.Adsense, објавувајте нови теми на форумот, комуницирајте со други корисници и добивајте бонуси за активност
+ Бонуси за регистрација на ReBa
Претходно
Следна

Информации за токен

Симбол: Реба

име: Реално.Bitcoinauto

Тип на токенBEP-20 (Binance Smart Chain)

Вкупно и максимално снабдување: 27,000,000 ReBa

Циркуларно снабдување: 12,075,000 ReBa

Следно отклучување 21 / 03 / 2022

Конење и прокси:  Не ✅

Договор:

21 - отклучи 03 ReBa 
21 - отклучи 11 ReBa
21 - отклучи 03 ReBa
21 - отклучи 11 ReBa
21 - отклучи 03 ReBa
21 - отклучи 11 ReBa
21 - отклучи 03 ReBa
21 - отклучи 11 ReBa
 
Вкупна вредност заклучена = 17.60 илјади долари
Низ сите LP и Staking на Galaxy Farm & Space Autofarm

Учествувајте во базените за ликвидност на DEX ReBaSwap и PancakeSwap - заработи ReBa, Bitcoin, BUSD, Cake.

 1. Кликнете на „Отклучи паричник“
 2. Поврзете се со паричник со BSC (метамаск, доверлив паричник, паричник за натпревари итн.)
 3. Кликнете на „Одобри“, потврдете ја трансакцијата
 4. Го чекаме „одобрувањето“ на трансакциите.
 5. Кликнете Депозит за да испратите токени за земјоделство
 6. Почекајте додека одгледувате токени за награди (дистрибуцијата започнува веднаш)
 7. Кликнете на „Жетва“ и добијте веднаш крипто награда 

Детални упатства за ReBa Galaxy Farm

 • Секоја секунда се наплаќа награда
 • Заработената криптовалута и депозитот може да се повлечат во секое време
 • Износот на наградата се распределува рамномерно во зависност од уделот на уделот во базенот
 • АПР може да се промени како што се менува ликвидноста на фармата
 • Наградните базени периодично се пополнуваат, во зависност од износот на депозитите
 • Процесот е целосно децентрализиран и средствата се заштитени со паметни договори.
 • Можете да ја проверите достапноста на плаќањата, да ги видите деталите за паметните договори и враќањето на инвестицијата во табулаторот APR.

Заработете ReBa за обложување ReBa токени.

Животот на фармата: неограничен 
Погледнете го договорот (детали за договорот)

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка 64%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(1 ReBa)

1 ден0.17%1700.0000 ReBa (1.70 долари)
7 дена1.22%12,200.0000 ReBa (12.20 долари)
30 дена5.22%52,200.0000 ReBa (52.20 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
89%890,000.0000 ReBa (890.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
▫️ Влог: ReBa
▫️ Вкупно влогови: 2.38 $

Заработете биткоин (BEP20) за уплата на ReBa. Повеќе за BTCB

Животот на фармата: неограничен 

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка 47%

ПериодРентабилностБиткоин награди за 1000 долари
(1 ReBa)

1 ден0.13%0.000037 БТК (1.30 долари)
7 дена0.91%0.000257 БТК (9.10 долари)
30 дена3.90%0.001100 БТК (39.00 долари)
365 дена (АПР)61%0.017203 БТК (610.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: Биткоин (BEP20)
▫️ Влог: ReBa
▫️ Вкупно влогови: 0.84 $

Заработете BUSD stablecoin за уплата на ReBa. 

Животот на фармата: неограничен 

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка 

ПериодРентабилностBUSD награди за 1000 УСД
(1 ReBa)

1 ден0.10%1.00 BUSD (1.00 УСД)
7 дена0.70%7.00 BUSD (7.00 УСД)
30 дена3.00%30.00 BUSD (30.00 УСД)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
44%440.00 BUSD (440.00 УСД)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: BUSD
▫️ Влог: ReBa
▫️ Вкупно влогови: 1.43 $

Заработете WBNB за обложување ReBa токени. 

Животот на фармата: неограничен 

1 WBNB = 1 BNB (конвертирате во ReBaswap)

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка

ПериодРентабилност1000 долари WBNB награди
(1 ReBa)

1 ден0.11%0.0029 BNB (1.10 долари)
7 дена0.77%0.0206 BNB (7.70 долари)
30 дена3.30%0.0885 BNB (33.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
49%1.3136 BNB (490.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка. 
▫️ Заработете: WBNB
▫️ Влог: ReBa
▫️ Вкупно влогови: 0.96 $
Заработете ReBa и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + BNB на ReBaSwap.
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BNB на ReBaSwap (Добијте Cake LP Tokens за ликвидност на ReBaSwap)

 РебаБНБ
1 Торта-ЛП
($ 1.200)
625.08380.001623

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 44%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(833.40071 Торта-ЛП)

1 ден0.12%1,200.00 ReBa (1.20 долари)
7 дена0.84%8,400.00 ReBa (8.40 долари)
30 дена3.60%36,000.00 ReBa (36.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
55%550,000.00 ReBa (550.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
▫️ Влог: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 1.90 $
Заработете Bitcoin и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + BNB на ReBaSwap.
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BNB на ReBaSwap (Добијте Cake LP Tokens за ликвидност на ReBaSwap)

 РебаБНБ
1 Торта-ЛП
($ 1.200)
625.08380.001623

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) 40%

ПериодРентабилностБиткоин награди за 1000 долари
(833.40071 Торта-ЛП)

1 ден0.11%0.000031 БТК (1.10 долари)
7 дена0.77%0.000217 БТК (7.70 долари)
30 дена3.30%0.000931 БТК (33.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
49%0.013819 БТК (490.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: Биткоин (BEP20)
▫️ Влог: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 1.49 $
Заработете ReBa и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + BTCB на ReBaSwap.
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.

Погледнете го договорот (детали за договорот)


Земете ReBa-BTCB (Добијте токени за ликвидност за торта LP на ReBaSwap)
 РебаBTC-BEP20
1 Торта-ЛП
($ 11.77)
6 076.77220.000166


Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 62%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(84.94341 Торта-ЛП)

1 ден0.17%1,700.00 ReBa (1.70 долари)
7 дена1.19%11,900.00 ReBa (11.90 долари)
30 дена5.10%51,000.00 ReBa (51.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
86%860,000.00 ReBa (860.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
▫️ Влог: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 1.65 $
Заработете WBNB и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + BTCB на ReBaSwap.
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.

1 WBNB = 1 BNB (конвертирате во ReBaswap)

Погледнете го договорот (детали за договорот)


Земете ReBa-BTCB (Добијте токени за ликвидност за торта LP на ReBaSwap)

 РебаBTC-BEP20
1 Торта-ЛП
($ 11.77)
6 076.77220.000166


Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 113%

ПериодРентабилност1000 долари WBNB награди
(84.94341 Торта-ЛП)

1 ден0.31%0.0084 BNB (3.10 долари)
7 дена2.17%0.0587 BNB (21.70 долари)
30 дена9.30%0.2516 BNB (93.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
209%5.6539 BNB (2,090.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: WBNB
▫️ Влог: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 0.28 $
Заработете ReBa и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + BUSD на ReBaSwap
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.
 
Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BUSD на ReBaSwap (Добијте Cake LP Tokens за ликвидност на ReBaSwap)

 РебаБУЗД
1 Торта-ЛП
($ 0.063)
32.03240.031549

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 44%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(15 822.84347 Торта-ЛП)

1 ден0.12%1,200.00 ReBa (1.20 долари)
7 дена0.84%8,400.00 ReBa (8.40 долари)
30 дена3.60%36,000.00 ReBa (36.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
55%550,000.00 ReBa (550.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Предмет на реинвестирање еднаш дневно.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
▫️ Влог: ReBa-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 2.10 $
Заработете ReBa и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот BNB + BTCB на ReBaSwap.
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.
 
Погледнете го договорот (детали за договорот)

Добијте BNB-BTCB на ReBaSwap (Добијте токени за ликвидност за торта LP на ReBaSwap)
 
 
 BTC-BEP20БНБ
1 Торта-ЛП
($ 7209.08)
0.10299.751063

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 11%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(0.13871 Торта-ЛП)

1 ден0.03%300.00 ReBa (0.30 долари)
7 дена0.21%2,100.00 ReBa (2.10 долари)
30 дена0.90%9,000.00 ReBa (9.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
12%120,000.00 ReBa (120.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
▫️ Влог: BTCB-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 0.96 $

Заработете Bitcoin и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот Реба + БНБ.

Животот на фармата: неограничен 

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BNB на PancakeSwap (добијте Cake LP Tokens за ликвидност на PancakeSwap)

 РебаБНБ
1 Торта-ЛП
($ 1.24)
643.76450.001677

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (не вклучувајќи LP награди) 88%

ПериодРентабилностБиткоин награди за 1000 долари
(806.56491 Торта-ЛП)

1 ден0.24%0.000068 БТК (2.40 долари)
7 дена1.68%0.000474 БТК (16.80 долари)
30 дена7.20%0.002030 БТК (72.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
140%0.039482 БТК (1,400.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: Биткоин (BEP20)
Elementor #408 Влог: ReBa-BNB LP (Палачинка)
▫️ Вкупно влогови: 0.98 $

Заработете палачинка и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa+BUSD.

Животот на фармата: неограничен 

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BUSD (Земете Cake LP за ликвидност на PancakeSwap)

 РебаБУЗД
1 Торта-ЛП
($ 0.064)
32.79320.0320

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (не вклучувајќи LP награди) 62%

ПериодРентабилностНагради за палачинки за 1000 долари
(15 599.84027 Торта-ЛП)

1 ден0.17%0.2163 Торта (1.70 долари)
7 дена1.19%1.5142 Торта (11.90 долари)
30 дена5.10%6.4895 Торта (51.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
86%109.4315 Торта (860.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: Торта
Elementor #408 Влог: ReBa-BUSD LP (палачинка)
▫️ Вкупно влогови: 0.89 $

Заработете BUSD и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот ReBa + Bitcoin.

Животот на фармата: неограничен 

Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете ReBa-BTCB (Земете Cake LP за ликвидност на PancakeSwap)

 РебаBTC-BEP20
1 Торта-ЛП
($ 11.99)
6 135.14030.0001691

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (не вклучувајќи LP награди) 88%

ПериодРентабилностBUSD награди за 1000 УСД
(83.38620 Торта-ЛП)

1 ден0.24%2.40 BUSD (2.40 УСД)
7 дена1.68%16.80 BUSD (16.80 УСД)
30 дена7.20%72.00 BUSD (72.00 УСД)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
140%1,400.00 BUSD (1,400.00 УСД)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: BUSD
Elementor #408 Влог: ReBa-BTCB LP (палачинка)
▫️ Вкупно влогови: 1.16 $
Заработете ReBa и 0,17% од провизијата за тргување за обезбедување ликвидност на парот BNB + BUSD на ReBaSwap .
 
Фармата е отворена до 25 година
Во периодот од 20 до 02 година ќе се изврши транзиција кон нови DEX договори и ќе се обезбедат слични фарми. Можно е да се прегледа рокот за завршување на фармата со задолжително известување, останете во тек.
 
Погледнете го договорот (детали за договорот)

Земете BNB-BUSD на ReBaSwap (Добијте токени за ликвидност за торта LP на ReBaSwap)
 
 
 БУЗДБНБ
1 Торта-ЛП
($ 38.74)
19.14910.052401

Враќање на инвестицијата

Годишна каматна стапка (без ЛП награди) = 44%

ПериодРентабилностReBa награди за 1000 долари
(25.81266 Торта-ЛП)

1 ден0.12%1,200.00 ReBa (1.20 долари)
7 дена0.84%8,400.00 ReBa (8.40 долари)
30 дена3.60%36,000.00 ReBa (36.00 долари)
365 дена (APY)
* предмет на секојдневно реинвестирање
55%550,000.00 ReBa (550.00 долари)

 • Пресметано врз основа на тековните стапки.
 • Сите бројки се приближни, дадени само за ваша погодност и во никој случај не претставуваат загарантирана добивка.
▫️ Заработете: ReBa
Elementor #408 Влог: BNB-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Вкупно влогови: 0.27 $

доби достигнување
доби достигнување
ru