ReBa (Real.Bitcoinauto) - Entuk Bitcoin, BNB, Kue | Bsc hasil tani

ReBa minangka token akses kanggo kabeh layanan proyek Real.BitcoinAuto lan nawakake kanggo entuk cryptocurrencies (Bitcoin, BNB, BUSD, Cake) ing Binance Smart Chain. 
Entuk ganjaran tambah ing ReBa, Bitcoin, BUSD lan Cake karo Galaxy Yield Farm.
Pandhuan
Stake ReBa token ing Space Autofarm lan entuk BNB, ReBa, Bitcoin, Cake.
Menyang
Menang token ReBa terkenal ing bingo paling loman saka project Real.Bitcoinauto. Tiket Rating Kegiatan kasedhiya
Win ReBa
Tuku lan adol barang digital nganggo token ReBa ing Digi Shop
Menyang toko
Entuk token ReBa kanthi ngrampungake macem-macem tugas saka aktif ing jaringan sosial nganti nggawe konten unik
Kerja ReBa
Dagang lan entuk karo ReBaswap.finance ijol-ijolan desentralisasi
Waca liyane
Pasang pariwara ing jaringan ReBa.Adsense, kirim topik anyar ing forum, komunikasi karo pangguna liyane lan entuk bonus kanggo kegiatan
+ Bonus registrasi ReBa
Sadurunge
Sabanjure

Info token

Simbol: Reba

Jeneng: Nyata.Bitcoinauto

Tipe TokenBEP-20 (Binance Smart Chain)

Total & Max Pasokan: 27,000,000 ReBa

Bekalan sirkulasi: 12,075,000 ReBa

Sabanjure mbukak kunci 21 / 03 / 2022

Minting & Proxy:  Ora ✅

Kontrak:

21/03/2022 - mbukak kunci 3,980,000 ReBa 
21/11/2022 - mbukak kunci 3,980,000 ReBa
21/03/2023 - mbukak kunci 1,990,000 ReBa
21/11/2023 - mbukak kunci 1,990,000 ReBa
21/03/2024 - mbukak kunci 995,000 ReBa
21/11/2024 - mbukak kunci 995,000 ReBa
21/03/2025 - mbukak kunci 497,500 ReBa
21/11/2025 - mbukak kunci 497,500 ReBa
 
Total Nilai Dikunci = $ 17.62K
Ing kabeh LP lan Staking ing Galaxy Farm & Space Autofarm

Melu pools likuiditas ing DEX ReBaSwap lan PancakeSwap - entuk ReBa, Bitcoin, BUSD, Cake.

  1. Klik "Mbukak kunci dompet"
  2. Sambungake karo dompet karo BSC (metamask, dompet kepercayaan, dompet match, lsp.)
  3. Klik "Setuju", konfirmasi transaksi
  4. Kita ngenteni "persetujuan" transaksi.
  5. Klik Simpenan kanggo ngirim token kanggo tani
  6. Ngenteni nalika sampeyan farm token ganjaran (giveaway diwiwiti langsung)
  7. Klik "Panen" lan entuk hadiah crypto langsung 

Pandhuan rinci kanggo ReBa Galaxy Farm

  • A ganjaran dikenani biaya saben detik
  • Cryptocurrency sing dipikolehi lan simpenan bisa ditarik kapan wae
  • Jumlah ganjaran mbagekke roto-roto gumantung ing nuduhake staking ing blumbang
  • APR bisa owah amarga likuiditas peternakan diganti
  • Kolam ganjaran diisi sacara periodik, gumantung saka jumlah simpenan
  • Proses kasebut rampung desentralisasi lan aset dilindhungi dening kontrak cerdas.
  • Sampeyan bisa mriksa kasedhiyan pembayaran, ndeleng rincian kontrak pinter lan bali ing investasi ing tab APR.

Entuk ReBa kanthi staking token ReBa.

urip Farm: Unlimited 
Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan 64%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(1 ReBa)

1 day0.17%1700.0000 ReBa ($ 1.70)
7 dina1.22%12,200.0000 ReBa ($ 12.20)
30 dina5.22%52,200.0000 ReBa ($ 52.20)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
89%890,000.0000 ReBa ($ 890.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
▫️ Stake: ReBa
▫️ Total Staked: $ 2.38K

Entuk Bitcoin (BEP20) kanggo staking ReBa. Liyane babagan BTCB

urip Farm: Unlimited 

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan 47%

PeriodebathiGanjaran Bitcoin kanggo $ 1000
(1 ReBa)

1 day0.13%0.000037 BTC ($ 1.30)
7 dina0.91%0.000256 BTC ($ 9.10)
30 dina3.90%0.001099 BTC ($ 39.00)
365 dina (APR)61%0.017194 BTC ($ 610.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: Bitcoin (BEP20)
▫️ Stake: ReBa
▫️ Total Staked: $ 0.84K

Entuk stablecoin BUSD kanggo staking ReBa. 

urip Farm: Unlimited 

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan 

PeriodebathiGanjaran BUSD kanggo $ 1000
(1 ReBa)

1 day0.10%1.00 BUSD ($ 1.00)
7 dina0.70%7.00 BUSD ($ 7.00)
30 dina3.00%30.00 BUSD ($ 30.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
44%440.00 BUSD ($ 440.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: BUSD
▫️ Stake: ReBa
▫️ Total Staked: $ 1.43K

Entuk WBNB kanggo staking token ReBa. 

urip Farm: Unlimited 

1 WBNB = 1 BNB (Ngonversi menyang ReBaswap)

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan

Periodebathi$ 1000 Ganjaran WBNB
(1 ReBa)

1 day0.11%0.0029 BNB ($ 1.10)
7 dina0.77%0.0206 BNB ($ 7.70)
30 dina3.30%0.0885 BNB ($ 33.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
49%1.3136 BNB ($ 490.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin. 
▫️ Entuk: WBNB
▫️ Stake: ReBa
▫️ Total Staked: $ 0.96K
Entuk ReBa lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa + BNB ing ReBaSwap.
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BNB ing ReBaSwap (Entuk Token Cake LP kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Kue-LP
($ 1.203)
625.08380.001623

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 44%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(831.44627 Cake-LP)

1 day0.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
7 dina0.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
30 dina3.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 1.90K
Entuk Bitcoin lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa + BNB ing ReBaSwap.
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BNB ing ReBaSwap (Entuk Token Cake LP kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)

 RebaBNB
1 Kue-LP
($ 1.203)
625.08380.001623

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) 40%

PeriodebathiGanjaran Bitcoin kanggo $ 1000
(831.44627 Cake-LP)

1 day0.11%0.000031 BTC ($ 1.10)
7 dina0.77%0.000217 BTC ($ 7.70)
30 dina3.30%0.000930 BTC ($ 33.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
49%0.013811 BTC ($ 490.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: Bitcoin (BEP20)
▫️ Stake: ReBa-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 1.49K
Entuk ReBa lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa + BTCB ing ReBaSwap.
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)


Entuk ReBa-BTCB (Entuk Token LP Kue kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)
 RebaBTC-BEP20
1 Kue-LP
($ 11.78)
6 076.77220.000166


Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 62%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(84.89822 Cake-LP)

1 day0.17%1,700.00 ReBa ($ 1.70)
7 dina1.19%11,900.00 ReBa ($ 11.90)
30 dina5.10%51,000.00 ReBa ($ 51.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
86%860,000.00 ReBa ($ 860.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 1.65K
Entuk WBNB lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa + BTCB ing ReBaSwap.
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.

1 WBNB = 1 BNB (Ngonversi menyang ReBaswap)

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)


Entuk ReBa-BTCB (Entuk Token LP Kue kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Kue-LP
($ 11.78)
6 076.77220.000166


Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 113%

Periodebathi$ 1000 Ganjaran WBNB
(84.89822 Cake-LP)

1 day0.31%0.0084 BNB ($ 3.10)
7 dina2.17%0.0586 BNB ($ 21.70)
30 dina9.30%0.2510 BNB ($ 93.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
209%5.6406 BNB ($ 2,090.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: WBNB
▫️ Stake: ReBa-BTCB LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 0.28K
Entuk ReBa lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa + BUSD ing ReBaSwap
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.
 
Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BUSD ing ReBaSwap (Entuk Token Cake LP kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)

 RebaBUSD
1 Kue-LP
($ 0.063)
32.03240.031549

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 44%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(15 825.03060 Cake-LP)

1 day0.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
7 dina0.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
30 dina3.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Tundhuk reinvestasi sapisan dina.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
▫️ Stake: ReBa-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 2.10K
Entuk ReBa lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut BNB + BTCB ing ReBaSwap.
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.
 
Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk BNB-BTCB ing ReBaSwap (Entuk Token LP Kue kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)
 
 
 BTC-BEP20BNB
1 Kue-LP
($ 7226.02)
0.10299.751063

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 11%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(0.13839 Cake-LP)

1 day0.03%300.00 ReBa ($ 0.30)
7 dina0.21%2,100.00 ReBa ($ 2.10)
30 dina0.90%9,000.00 ReBa ($ 9.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
12%120,000.00 ReBa ($ 120.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
▫️ Stake: BTCB-BNB LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 0.96K

Entuk Bitcoin lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut Reba + BNB.

urip Farm: Unlimited 

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BNB ing PancakeSwap (Entuk Token Cake LP kanggo likuiditas ing PancakeSwap)

 RebaBNB
1 Kue-LP
($ 1.24)
643.76450.001677

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) 88%

PeriodebathiGanjaran Bitcoin kanggo $ 1000
(804.67341 Cake-LP)

1 day0.24%0.000068 BTC ($ 2.40)
7 dina1.68%0.000474 BTC ($ 16.80)
30 dina7.20%0.002029 BTC ($ 72.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
140%0.039461 BTC ($ 1,400.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: Bitcoin (BEP20)
Elementor #408 Stake: ReBa-BNB LP (Pancake)
▫️ Total Staked: $ 0.98K

Entuk Pancake lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut ReBa+BUSD.

urip Farm: Unlimited 

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BUSD (Entuk Cake LP kanggo likuiditas ing PancakeSwap)

 RebaBUSD
1 Kue-LP
($ 0.064)
32.79320.0320

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) 62%

PeriodebathiGanjaran Pancake kanggo $ 1000
(15 601.99657 Cake-LP)

1 day0.17%0.2156 Kue ($ 1.70)
7 dina1.19%1.5094 Kue ($ 11.90)
30 dina5.10%6.4690 Kue ($ 51.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
86%109.0845 Kue ($ 860.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: Kue
Elementor #408 Stake: ReBa-BUSD LP (Pancake)
▫️ Total Staked: $ 0.89K

Entuk BUSD lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan ReBa + Bitcoin.

urip Farm: Unlimited 

Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk ReBa-BTCB (Entuk Cake LP kanggo likuiditas ing PancakeSwap)

 RebaBTC-BEP20
1 Kue-LP
($ 12.00)
6 135.14030.0001691

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) 88%

PeriodebathiGanjaran BUSD kanggo $ 1000
(83.34183 Cake-LP)

1 day0.24%2.40 BUSD ($ 2.40)
7 dina1.68%16.80 BUSD ($ 16.80)
30 dina7.20%72.00 BUSD ($ 72.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
140%1,400.00 BUSD ($ 1,400.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: BUSD
Elementor #408 Stake: ReBa-BTCB LP (Pancake)
▫️ Total Staked: $ 1.16K
Entuk ReBa lan 0,17% saka komisi dagang kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan kasebut BNB + BUSD ing ReBaSwap .
 
Farm mbukak nganti 25/02/2022
Ing periode 20/02/2022 -25/02/2022, transisi menyang kontrak DEX anyar bakal digawe lan farms padha bakal kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa deadline kanggo mburi farm karo kabar prentah, tetep dirungokake.
 
Ndeleng kontrak (rincian kontrak)

Entuk BNB-BUSD ing ReBaSwap (Entuk Token LP Kue kanggo Likuiditas ing ReBaSwap)
 
 
 BUSDBNB
1 Kue-LP
($ 38.83)
19.14910.052401

Ngasilake investasi

Tingkat suku bunga taunan (ora kalebu ganjaran LP) = 44%

PeriodebathiGanjaran ReBa kanggo $ 1000
(25.75213 Cake-LP)

1 day0.12%1,200.00 ReBa ($ 1.20)
7 dina0.84%8,400.00 ReBa ($ 8.40)
30 dina3.60%36,000.00 ReBa ($ 36.00)
365 dina (APY)
* tundhuk reinvestment saben dina
55%550,000.00 ReBa ($ 550.00)

  • Diwilang adhedhasar tarif saiki.
  • Kabeh tokoh kira-kira, kasedhiya mung kanggo penak, lan ora makili keuntungan dijamin.
▫️ Entuk: ReBa
Elementor #408 Stake: BNB-BUSD LP (ReBaswap)
▫️ Total Staked: $ 0.27K

entuk prestasi
entuk prestasi
ru